Bonus pariuri UnibetBonus pariuri Unibet

„Eu sunt convins ca Adevarul existat dintotdeauna şi va continua să existe pâna la sfirşitul timpului , şi chiar dincolo de acest sfarşit. Femeie frumoasa poate fi poseoarea unui adevar consistent (format de exemplu dintr- suma mare de bani depusi la banca), dar in tot cazul nu adevarul ci frumusetea ei este cea care face sa fie dorita erotic dandu-i-se astfel semnificatie si sens ca femeie. Dar acesta este un adevar banal, prozaic, neartistic, despre care, sport pariuri de exemplu, prevazator ar putea vorbi, avertizandu-l, un tata, adresandu-se fiului sau (Teodosie) constatatnd ca acesta practica neingradit fericirea-in-exces, copil fiind.

Dar cum aceste intrebari sunt ale mele, cred ca oricine altcineva le poate ignora fara prea mult effort. La Planet Hollywood există un grătar cu lemn și se prăjesc patties pe flacără, ceea ce nu-mi venea să cred dar era unic pe Strip, din păcate cartofii prăjiți nu erau la înălțime iar soția mea Luci i-a detestat, deh, perfecțiune se pare că nu există. Eu nu le-am avut niciodată cu burgerii deși cândva am mâncat în Pennsylvania burgeri făcuți acasă, pe grătarul unei familii și mi s-au părut fabuloși, în primul rând pentru că nu era nimic standardizat în stil Mc Donalds, se făcea chifteaua pe gustul tău, medium-rare, iar ingredientele le adăugai cum îți plăcea.

De mai multă vreme îl admir pe Gordon Ramsay, emisiunile lui sau concursurile conduse de el, în special Masterchef USA din care nu am pierdut nici un sezon, ba chiar m-am uitat și la Masterchef junior.

Information

Added: 2018-04-14
Category: Unibet

Tags article

sport pariuri
Pariuri sportive bonus Unibet
Case de pariuri sportive

Copyright © 2017 Cele mai bune site-uri de pariuri online