1xbet

Chiar daca cazinoul de 1xbet a fost introdus recent, a reusit sa-si creeze un nume. Cazinoul este alimentat de o varietate de furnizori de software, cum ar fi Microgaming, Playtech, NetEntertainment si Play N ‘Go. Furnizorii pot oferi jucatorilor o gama masiva de jocuri de cazino, inclusiv sloturi, jocuri de masa, jocuri de carti si o serie de altele. De asemenea, au o sectiune live de cazino, bonusuri si promotii uimitoare si o aplicatie mobila exceptionala si un sistem dedicat de asistenta pentru clienti.

Sectiunea de cazino live le permite jucatorilor sa se bucure de jocuri de cazino live, cum ar fi Caribbean Stud Poker, Blackjack, ruleta, baccarat si altele. Aplicatia mobila este disponibila pentru toti utilizatorii de mobil, fie pe dispozitive Android sau iOS. Exista oferte binevenite, precum si diverse promotii, inclusiv jackpot-uri zilnice si puncte de fidelitate. Echipa de ingrijire a clientilor poate fi contactata prin chat-uri live, e-mail si apeluri telefonice. Exista diferite optiuni de plata disponibile, precum Visa, Credit si Carduri de debit, printre altele.

Jucatorii se vor bucura, de asemenea, de o oferta de sloturi binevenite de la 1xbet. Pentru a declansa acest bonus, trebuie sa efectuati o depunere minima de 10 €. Aceasta depunere este asociata cu 100% bonus in numerar si cu rotiri suplimentare gratuite. Sloturile de bun venit sunt in valoare totala de 1500 EUR si pot fi solicitate de patru ori.