Brizuela, cu probleme fizice, posibilă pierdere de Unicaja împotriva Obradoiro

Vești proaste pentru Unicaja odată cu schimbarea anului. Echipa de la Los Guindos se confruntă cu ceea ce a fost ultima lor semnare și șoc nou pentru echipa care se confruntă cu duelul cu care se confruntă sâmbătă în fața lui Monbus Obradoiro din Carpena. Darío Brizuela nu a putut să se antreneze astăzi cu restul coechipierilor din cauza disconfortului în cvadricepsul piciorului drept. Până mâine, în ziua jocului, nu va fi posibil să știm dacă escorta Unicaja din Donostia va face parte din jocul împotriva echipei galile. Liga Endesa într-un grup de echipe cuprinse între 5 și 10 poziții clasate, cu un bilanț de 8 victorii și 7 pierderi.Unicaja în cele 2 zile rămase pentru a încheia prima etapă a Fazei Regulare menține opțiunile de a ajunge pe locul 4, pe care Iberostar Tenerife îl ocupă în prezent cu 9 victorii și 6 pierderi.

Clubul anunță transferul de Stilma

Atacantul de putere Morgan Stilma va juca restul sezonului la CB Villarrobledo (Albacete) din LEB Plata, după ce a ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului de la Unicaja. Echipa de tineret, în vârstă de 19 ani, de 2,02 metri, își va continua evoluția după ce a făcut parte din dinamica primei echipe din ultimele două sezoane, chiar debutând în Liga Endesa și Eurocup, jucând un total de 8 meciuri între ambele cursuri.În plus, jucătorul a fost internațional absolut cu echipa națională a Olandei, cu care a jucat într-o fereastră de calificare FIBA ​​pentru ultima Cupă Mondială.

Echipa de tineret nu a avut oportunități în prima echipă cu care abia a reușit. acumulate minute de la mâna lui Luis Casimiro. Jucătorul va avea ocazia să nu fie uitat și să continue antrenamentele în timpul etapei a doua a competiției. Oviedo, de la LEB Oro, Chef Innova de la Zamora, Enerdink UDEA Algeciras sau însuși CB Marbella, au fost câteva dintre echipele interesate să preia serviciile jucătorului. Propunerea lui Villarrobledo, care va plăti o parte din salariul spaniol-olandez, a fost cea care a dus pisica în apă.