Chris Froome în accidentul lui Dauphiné: „Ca o scenă din Bet365 lui Grey”

Chris Froome a descris consecința accidentului său de groază de la Critérium du Dauphiné ca fiind ceva dintr-o dramă de televiziune, dar consideră că este preconizat în reabilitarea lui, întrucât își pune în vedere turul francez de anul viitor.

Speranțele lui Froome de a înregistra un al cincilea titlu de turneu în acest an s-au încheiat în mod violent în iunie, când s-a prăbușit puternic în Bet365 app timpul unei călătorii de recunoștință a traseului de timp din Dauphiné, suferind multiple oase rupte, inclusiv un gât fracturat, un femurul drept fracturat, șoldul rupt și coaste fracturate. ”Houdini” Dave Brailsford arată durabilitatea în fața scepticismului Citește mai mult

Tânărul de 34 de ani a spus că nu are amintiri despre accidentul în sine și trebuie să se bazează pe relatările celor care au văzut-o, dar el își poate aminti ce a urmat. “Cred că a fost într-adevăr unul dintre acele accidente ciudate, ciudate”, a spus Froome într-un videoclip lansat sâmbătă de Team Ineos.

mie.Antrenorul meu Tim Kerrison, Gary Blem, mecanicul meu și Servais Knaven, directorul meu, erau cu toții în mașina din spatele meu. Cred că prima mea întrebare a fost: „Pot să mă ridic? Pot reveni pe bicicleta mea? O să fiu OK? ”Și au lăsat foarte clar că nu sunt și că ar trebui să stau nemișcat și că nu voi mai continua cu restul cursei.

„ Unu primele mele întrebări au fost: „O să fiu bine pentru Turul Franței?” Și mi-au dat foarte repede asta din minte. Evident că nu au putut prognoza, dar au spus că pare că piciorul este rupt și că brațul nu arată bine. Așa că nu, nu vei mai fi pe bicicletă.

„Cred că primele momente sunt cele care într-adevăr au lovit acasă și am luat-o la bord că nu voi fi alergând Turul Franței în această vară.Aproape că s-a simțit ca o scenă din Anatomia lui Grey sau ceva similar. ”Echipa INEOS (@TeamINEOS) În primul său interviu de la prăbușirea care a încheiat sezonul său 2019, @ChrisFroome reflectă asupra incidentului și detaliază regimul său riguros de recuperare zilnic, care îl ajută să se miște. mai aproape de obiectivul său de a se alinia pe linia de start pentru Turul Franței 2020. pic.twitter.com/qWaubno3fzAugust 3, 2019

Froome a fost dus imediat la spital din Saint-Étienne, unde a suferit o operație îndelungată. „Abia puteam să respir după operație”, a spus el. „Plămânii mi-au Bet365 bonus fost deteriorați de coaste rupte și de sternul meu spart. Tuseam sânge și aveam ajutor să respir.Mi-a fost înspăimântător când am venit în jurul dimineții după operație și m-am simțit cât de lipsit de speranță mă aflam, culcat în patul acela. ”

Dar Froome a spus că gândirea sa s-a schimbat imediat ce i s-a spus de chirurgi că poate faceți o recuperare 100%. “Asta am vrut să aud de la acel moment”, a spus el. „Din acel moment, s-a simțit că toată lumea a fost atât de pozitivă.” Înscrieți-vă la The Recap, e-mailul nostru săptămânal al alegerilor editorilor.

Froome a spus că face până la șase ore de exerciții pe zi și i s-a dat undă verde să înceapă să suporte greutatea pe piciorul drept deteriorat. „Cred că este sigur să spun că sunt înainte de toate previziunile făcute inițial”, a spus el. „Singurul obiectiv pe care mi l-am propus este să mă întorc la Turul Franței anul viitor.

„ Săptămâna după săptămână mi-am stabilit obiective mici în ceea ce privește mișcarea ceva mai mare, doar obiective mici .Dar, pentru mine, obiectivul care stă la baza este să ajung la începutul Turneului Franței anul viitor în 2020 și să fiu într-o poziție similară sau mai bună decât am fost anul acesta. Asta mă determină în acest moment. ”