Efortuna

Cazinoul EFortuna ofera una dintre cele mai bune optiuni de asistenta pentru jucatorii sau utilizatorii sai. Departamentul de asistenta are o nevoie mare in fiecare cazinou online. Pe EFortuna aveti posibilitatea de chat online pentru a primi asistenta, dar aceasta optiune este disponibila doar pentru membrii inregistrati.

Celelalte modalitati posibile de a ajunge la departamentul de asistenta sunt utilizarea numarului de telefon gratuit. Acest mod percepe de obicei taxele de apelare. Oamenii prefera de obicei sa obtina asistenta online, care este disponibila ca chat live, dar care este disponibil doar pentru membri, asa ca daca sunteti in cautarea de asistenta online, va puteti inscrie mai bine si deveniti membru.

EFortuna se bucura de faptul ca este autorizat de Malta Gaming Authority, care este o autoritate de incredere. Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta (MGA) este una dintre autoritatile de frunte care sunt cunoscute ca fiind autoritati de incredere, legitime si responsabile.

Moneda folosita in cazinoul EFortuna este de euro si este unul dintre cazinourile de frunte, care este de incredere si are transparenta. In ceea ce priveste retragerea, cazinoul EFortuna are o limita de retragere de 10.000 EUR pe zi, iar metodele de retragere includ.

Timpurile de retragere folosind diferite surse pentru retragere sunt diferite ca si cum utilizati EWallets, atunci va dura 24 de ore pentru retragere. Cardurile de credit si cardurile de debit necesita 3 – 5 zile pentru retragere, in timp ce Transferurile bancare au nevoie de 3-7 zile pentru a completa solicitarea. Ora de asteptare a cazinoului online EFortuna este de 96 de ore.