Etapele folosirii codului vostru promotional la 1xBet

Incarcati 1xBet folosind browserul preferat. Faceti clic pe butonul verde „Inregistrare”. Il veti gasi in coltul din dreapta sus al paginii web. Finalizati procesul de inregistrare rapida si acordati atentie campului numit „Introduceti codul promotional”. Nu uitati sa introduceti codul promotional specific bonus 1xBet SILENTBET. Daca il utilizati, puteti solicita un bonus de bun venit de pana la 130 €.

Profitati de promotii si bucurati-va de jocul dvs.

1XBet a trecut printr-o serie de crestere extraordinara care a vazut compania sa-si raspandeasca operatiunile in mai multe tari din intreaga lume. Pentru a urmari aceasta reputatie in crestere rapida, compania a aliniat o serie de bonusuri si promotii care se ridica la hiperul creat de marca 1XBet. Datorita naturii globale a operatiunilor 1XBet, am facut o trecere in revista detaliata a structurii bonusului lor, care descompune ceea ce jucatorii din fiecare tara vor avea la mesele lor.

Primul dintre aceste bonusuri este cel destinat site-ului 1XBet-mama care serveste marile piete europene. In cadrul acestei oferte de bun venit, jucatorilor noi de la sectiunea de carti de sport li se acorda 100% din prima lor depunere, pana la maximum 100 EUR. Bonusul este deschis tuturor jucatorilor noi care se inregistreaza cu 1XBet si nu sunt necesare coduri promotionale. Parcurgeti procesul de inregistrare a contului, apoi odata ce contul dvs. este in functiune, mergeti la sectiunea casierie.

Aici vi se va cere sa depuneti o depunere minima de 1 €, ceea ce este destul de mic in raport cu ceea ce solicita alte companii. Suma depusa va fi dublata, valoarea maxima rambursabila fiind de 100 EUR. Cu toate acestea, daca va inregistrati folosind codul nostru promotional SILENTBET, suma maxima a promotiei va fi de 130 €! Este demn de remarcat faptul ca acest bonus de bani vine cu o cerinta de pariuri de cinci ori la pariuri cu cote de cel putin 1,40 sau mai mari.