Cluj-Napoca – Slavia 0: 1, Kolar a primit un penalty în final, Liga Campionilor este mai aproape

Au marcat un gol important pe teren și, în ciuda unor oportunități de nădejde pentru echipa gazdă, nu a marcat. Au jucat un rezultat foarte promițător în represalii care se joacă miercurea viitoare la Eden. Slávistům suficient pentru a avansa în Liga Campionilor și remiză, care este cu siguranță în fața publicului intern în puterea lor.

“Cred că s-a dovedit ambele de o calitate foarte bună. Am intrat bine în meci, echipa gazdă a fost mai bună în a doua repriză. Detalii, detalii, o anumită fericire sportivă vor fi decisive ”, spune antrenorul Jindřich Trpišovský.Au reușit în prima repriză, mijlocașul Shrovetide i-a trimis la conducere, iar după pauză au urmărit o marjă apropiată, oricât de dificile ar fi fost. . Atacantul lui Rondón a fost la doar cinci minute pe gazon când a introdus mingea pe dreapta în 16 și a lovit stâlpul din spatele lui Kolar. Apoi a tras, dar inexact, Bordeianul. Un centru ascuțit din partea stângă a întors distanța de zona periculoasă Souček.

În acel moment, stadionul se zvârcolea, tribuna cea mai mare s-a supărat, fanii sălbatici au aplaudat, au țipat, au bâjbâit. Au crezut și au sperat că Clujul va fi răsplătit cu un obiectiv pentru performanțe îmbunătățite, pe care adversarul nu le-a permis.Mai exact: Kolar nu i-a permis.

Cu mai puțin de un sfert de oră înainte de final, el a prins un penalty de la Omrani, care anterior a fost faultat de Olayinka. Adversarul a jucat foarte bine, a atacat, a combinat, dar nu a avut nicio șansă deloc. Facem. Am lovit bastonul și am aruncat un penalty. Suntem dezamăgiți ”, a declarat antrenorul de acasă Dan Petrescu.

Oaspeții au avut nevoie de acest lucru mai ales atunci când au fost puși sub presiune de un început riscant. La începutul meciului, mânerul curajos a reușit portarul Kolář, care a fost împins periculos de acasă Omrani.Era o bătaie.

Portarul slav a făcut față apoi cu capul inexpresiv al lui Tucudean, care nu a fost urmărit de Kúdela și Hovorka cu var mic. Nu a trebuit să intervină împotriva voleiului eșuat Djokovic. Atmosfera furtunoasă, care, însă, a declinat cu minute în creștere, nu se temea.Din cel de-al doilea val a tras, de asemenea, inexact Bořil și sfârșitul slavilor nu a dus un contraatac promițător, care a scos din propria lor jumătate activă Traoré cu Olayinka.

O soluție mai bună lipsea în faza finală a lui Slavia, dar datorită standardului hilar după o jumătate de oră de joc, nu a contat.

Stanciu, care a fost aplaudat de publicul local înaintea meciului, centrat chiar înainte de varul mare, Shrovetide a pus la punct o placă și a surprins în mod surprinzător balonul în plasă. Nu a fost o lovitură, ci mai degrabă arcul exact, în care portarul Arlauskis a ezitat, a reacționat târziu.

După pauză, el a rămas fără muncă, Slavia nu l-a amenințat în mod direct, pentru că a început să aibă mult mai multe griji pentru defensivă.

Clujul a prezentat diferite performanțe în prima și a doua repriză, a ajutat foarte mult alternativul Rondón, a jucat mai repede, pur și simplu, a fost simplu.Dar lovitura de pedeapsă ordonată de cunoscutul judecător turc Cakir nu a fost suficientă. Wheeler a prins prima sa pedeapsă în carieră la momentul potrivit.

“Îmi voi aminti acest moment mult timp. Sper că vom finaliza meciul într-un final reușit și vom avansa în grup ”, a descris Kolar.