Fotbaliștii de la Opava se simt greșit și plătesc pentru subvenții

Întrucât Opavanii nu au succes, au pierdut de patru ori la rând, frustrarea lor crește…Rezultatul a fost patru cărți galbene dintr-un total de cinci pe care le-au primit în ultimul joc împotriva lui Zlín (0: 3). Pavel Zavadil, cel mai experimentat fotbalist din prima ligă, a văzut două cărți roșii în doar câteva secunde.

„Vorbim despre scăparea de lucruri negative”, a spus Ivan Kopecký, antrenorul Opava. „Nu trebuie să intrăm în astfel de situații.Decizia arbitrilor trebuie respectată și jucată în continuare. ” „În săptămână ne-am gândit că, dacă primim cărți pentru discurs, vom amenda. Dacă este un fault, nu contează, dar este o problemă. Sunt curios cum vom face față acum și cum o spunem săptămâna aceasta, pentru că acest lucru nu ar trebui să se întâmple ”, a declarat mijlocașul Opava, Petr Zapalač. ?

“Nu știu dacă acest lucru are un astfel de impact”, a spus Ivan Kopecký. „Dar avem pasaje în meciuri în care reacționăm prost.Cu Zlín a venit sala de joacă probabil cea mai slabă performanță a noastră. Ne așteptam la mai multă agresivitate, accent, combinație. Stoper Jaroslav Svozil a recunoscut că sunt iritate și pentru că meciurile anterioare nu au făcut rost. „Dar ar trebui să ne uităm la noi înșine. O voi spune diplomatic – uneori cărțile sunt aruncate și nu vom face nimic în acest sens “, a spus el. Și când sunt fluierați împotriva noastră, starea de nervozitate este acolo ”, a recunoscut Petr Zapalač după meciul cu Zlín. „Asta se întâmplă în fotbal. Pierdeam, voiam să facem ceva în acest sens, dar nu mergeam bine. ”

Antrenorul Kopecký consideră că echipa greșește la un moment dat în joc. „Îl poți vedea. Astfel de momente…Nu știu cum îl percep ceilalți, dar în jocul nostru este așa în locuri ”, a spus el.

Opavienii sunt de acord că jocul lor le lipsește obiectivele pe care le-au marcat. Au marcat 2:11 din ultimele patru runde!

„Marcăm goluri în practică, creăm șanse, dar nu vrem să cadem în meci. Putem juca de la zero la zero, dar obținem un gol în timpul stabilit al primei reprize…a oftat Petr Zapalač.

Cum să ieșim din asta?

„Acum trebuie să descompunem totul și pornește. La fel ca Zlín, când am pierdut binemeritatul, nu putem juca. Mai ales în fața publicului de acasă “, a spus Kopecký.

Mai ușor: Acum putem surprinde

” încurajându-ne puțin este că am fost mai răi în sezonul trecut.Am avut un singur punct în primele șase ture, chiar dacă am jucat jocuri de acasă la Brno ”, a amintit Petr Zapalač. „Ne-am îmbunătățit în acest sezon, deși acum avem patru pierderi. Nu putem decât să surprindem în următoarele două meciuri. ”

De asemenea, va depinde dacă Opavienii se pot alătura în sănătate. “Am fost bătători de la meciul cu Zlín”, a spus antrenorul Kopecký. El a apucat glezna în 73 de minute, dar după un tratament de trei minute a terminat, pentru că echipa gazdă nu s-a putut înlocui.Și din cauza mușchiului rănit al coapsei, un alt fundaș Jan Zidek a alternat înainte.

„Sperăm că toți vor fi în ciocnire cu Pilsen”, a spus Zapalac. “Vom rămâne fără Zavoš (Zavadil primește cel puțin un penalty pentru meciul de excludere), dar, în caz contrar, sper că ne vom alătura completului. Medicii și maseursii trebuie să facă tot posibilul. ”