Real Madrid: Zidane are o față proastă

Examenul final împotriva tulpinilor PSG și micul optimism existent se estompează când urmărești să joace echipa. Zidane continuă să creadă în obișnuitul salvării „mingii de meci”.

Nimeni nu știe, nimeni nu are dreptate să spună motivul pentru care o echipă care a câștigat totul (a lipsit doar Cupa din ultimul an), mergi ca un suflet în suferință așteptând judecata finală a nopții iubitorilor. Nu există niciun răspuns, dincolo de lumea ideală în care Zinedine Zidane pare să trăiască și asta îl împiedică să vadă situația delicată și tristă prin care se confruntă Real Madrid. acela de a fi cel mai rău din istorie în ceea ce privește distanța de puncte în raport cu liderul. Urmează 19 puncte, dar sentimentul pe care îl emit este că pot crește în orice moment.Și este așa cum au spus ieri cei care pășesc pe zona nobilă a Bernabéului: „LaLiga va fi veșnic și foarte greu pentru toți”, fără a găsi nicio explicație pentru eșecurile continue ale echipei albe. Nici măcar nu au mai văzut meciul o zi mai târziu au reușit să găsească o explicație pentru anumite gesturi de reticență și apatie care au fost văzute pe teren. Acesta va începe la PSG pe 14 februarie. Nu căutați surprize. Zidane va petrece cu ei ultimul său glonț pentru a salva sezonul. Există un singur punct de slăbiciune și se numește Gareth Bale, deși totul indică faptul că va fi proprietarul.Ar fi sfatul pentru galezi, al cărui meci împotriva lui Levante nu i-a plăcut nimic în multe sectoare ale Real Madrid.

NULL ANSWER

Problema este că răspunsul acestor jucători se îndepărtează mult. la cele oferite acele zile de glorie. Nu există ritm, nu există dorință și sunt multe greșeli. Apare reproșurile dintre ei și asta este cel care îi îngrijorează cel mai mult pe clasa conducătoare din Madrid.

Tehnicianul are încredere în cele obișnuite, dar nu se știe dacă ceea ce suferă este un rău fizic, mental, fotbal sau pur și simplu dorind. LaLiga le dă lene și necunoscutul nu va fi rezolvat până la apariția PSG de Santiago Bernabéu pe data de 14.

Teama și fețele rele au fost instalate în Real Madrid și adevărul este că, cu toate Motivul existenței sale.Este gratuit, dar a apărut din cauza performanței triste a multora dintre jucătorii albi, care se gândesc la vară, dar nu cad la fel de greu ca restul iernii și al primăverii.

Preocupare Este imens în Madrid. Ceea ce s-a văzut de departe privește deja de aproape. PSG este la colț și echipa nu s-a îmbunătățit aproape nimic de la remiza Ligii Campionilor. Zidane a recuperat jucătorii, a încetinit întărirea pe piața de iarnă, deoarece a avut încredere în echipă și și-a dat fața pentru jucătorii săi în căutarea unei reacții care nu vine. Formulele se termină și timpul. Pentru că tensiunea care se resimte în club este supusă pentru a vedea ce se întâmplă în Liga Campionilor.Dacă Madridul va fi eliminat, totul va sări prin aer, iar sezonul va fi mai mult decât lung, aproape insuportabil.

Echipa are o față proastă și un aer pesimist invadează birourile Bernabéului. Pentru că lovitura lui Levante a durut foarte mult. Iar PSG se blochează deja.