Rubi cu privire la posibila sosire a lui Guido: “Prefer să mă concentrez pe jucătorii pe care îi avem”

Joan Francesc Ferrer, Rubi, antrenorul Betis, a apărut în această după-amiază în sala de presă a Ciudad Deportiva Luis del Sol pentru a analiza modul în care echipa sa face față jocului care va avea loc duminică viitoare pe stadionul Mendizorroza împotriva lui Deportivo Alavés, care corespunde zilei a 19-a a LaLiga Santander, ultima din prima rundă.

O săptămână specială

“Da, avem deja unele renovări în că știți că clubul este foarte original atunci când vine vorba de împărtășirea lor cu fanii noștri. Cred că actul lui Joaquín a fost splendid. Unul are plăcerea de a experimenta acele momente, despre care știe că sunt istorice, fiind aici și, de asemenea, să întâlnească familia. , fiice, cupluri și sunt momente foarte frumoase.Cel mai important lucru este că Joaquín i-a plăcut și este ceva ce își va aminti întotdeauna “.

Sosirea Aleñá

” Ori de câte un jucător ajunge din nou vrei să nu, acel punct de iluzie și bucurie este, de asemenea, generat, pentru că știm că am încorporat un mare fotbalist.A trecut o săptămână când s-au întâmplat aceste două lucruri care au marcat puțin și revenirea la antrenamente, ceea ce pentru mine este cel mai important. ”

Ce Betis mergem sa vad duminica

“Sper sa vedem un Betis care imi transmite sentimente foarte bune, care nu a afectat deloc pauza de Craciun imediat ce pornim de la nivelul la care am fost, ca nu incepem fă pași înapoi și cu un plus de dificultate: de obicei acești rivali ne sufocă și trebuie să încercăm să ne impunem ideea de joc, fotbalul nostru, chiar dacă este departe de casă, cu un rival lipicios și foarte intens.Trebuie să reușim să ne impunem ideea, este foarte important să jucăm ce își dorește Betis și nu ceea ce își dorește rivalul nostru. ”

Mai multe mișcări în nucleu

“Încă o posibilitate de profil defensiv este luată în considerare la mijlocul terenului, dar nu știu dacă va fi extins sau nu, sau dacă va fi finalizat sau nu, sau cum se va încheia subiectul, deoarece Există multe interese economice, sunt multe lucruri care trebuie decis bine. În acest sens, am saluta orice jucător care poate veni dacă ne ajută să ridicăm nivelul echipei.Poate că la un nivel de mijlocaș defensiv pur și dur putem avea un aspect de îmbunătățit acolo, dar, de asemenea, cred că în ultimele zile, echipa a rezolvat-o destul de bine, chiar dacă este cu jucători care nu sunt atât de specifici pentru acea poziție. ”

Îți place Guido Rodríguez?

“Prefer să mă concentrez pe jucătorii pe care îi avem, cei care sunt alături de noi.Dintre nume din afară, la un moment dat, am greșit să vorbesc înainte de timp, așa că prefer să nu vorbesc “.

Cuplul de Alavés pentru goluri

” Într-adevăr Avem o dublă provocare la nivel defensiv în acest meci: să-i oprim pe acești doi fotbaliști, dacă antrenorul lor consideră că încep jocul, deoarece sunt 70-75% din obiectivele echipei lor și sunt doi fotbaliști grozavi, Alavés în asta sensul a avut un mare succes și trebuie să fim foarte bine pregătiți pentru a-i apăra pentru că sunt foarte diferiți și de nivel. Iar cealaltă fațetă nu este să ne uităm la rival, ci la noi. Am îmbunătățit foarte mult în ultima perioadă numărul de ocazii, dar obiectivele continuă să vină.Am analizat-o foarte mult, ne-am îmbunătățit ca bloc defensiv, dar erorile individuale pentru care am acordat un gol cu ​​puțin au crescut. Aceste două lucruri pe care trebuie să le rezolvăm acum. ” în ziua de meci 35 am fost cu șapte sau opt puncte în urmă. În momentul în care câștigi jocuri, cei din față nu îi câștigă pe toți și începi să urci. Important este să înlănțuim victorii. Acum suntem la două jocuri și jumătate distanță, obiectivul este să obținem unu și jumătate, apoi unul…În timp ce ești acolo, cu tot ce rămâne…În acest sens, luna ianuarie este foarte importantă pentru noi, cu cele trei sau patru partide de ligă pe care le avem, trebuie să încercăm să scurtăm puțin distanța pentru a ajunge la ultima etapă cu posibilități. Dacă o facem între ianuarie și februarie, apropiați-vă puțin, atunci ceea ce avem acasă cu fanii pe care îi avem ne va ajuta la acel impuls final “.

Opinie cu privire la noutatea calendarului

“Mi se pare fenomenal, pentru mine este la fel de important. Meciul cupei trebuie să fie pregătit cât mai mult, să-l înainteze, trebuie să parcurgem runda așa cum este, iar tensiunea competițională a echipei nu va scădea. ”

Opțiunea că vor ieși Tello și Javi García

“Astăzi, nu știu nimic, dacă va ieși la iveală sau că au vreo intenție.Singurul lucru pe care îl facem este să lucrăm la maxim cu ei, astfel încât să fie văzută cea mai bună versiune a acestora, știind că piața este imprevizibilă atât pentru intrări cât și pentru ieșiri. “