Valverde: “Nu cred că plângerea lui Arturo Vidal afectează problemele sportive”

Ernesto Valverde a apărut înaintea ultimei sesiuni de antrenament înainte de a vizita Stadionul RCDE în ceea ce este primul joc și derby-ul catalan al anului. Txingurri, întrebat despre papagalul său trecut, a răspuns și la întrebări despre plângerea lui Arturo Vidal și vătămarea lui Ter Stegen.

Derbi

“Ne uităm puțin la ce a făcut Espanyol în meciurile recente și în ceea ce a făcut Abelardo în Alavés, în modul în care a ridicat jocurile împotriva noastră. Sunt într-o situație dificilă. Este un derby, iar distanțele din aceste jocuri nu există, se joacă mult cu inima. Se află într-o situație dificilă și o nouă Ligă și un nou impuls începe cu stimulentul că este un joc de maximă rivalitate.De asemenea, vrem să câștigăm din cauza acelei componente emoționale. ”

Messi și Luis Suárez

” Ca și restul, și-au luat o treabă de făcut în vacanță. Au ajuns bine și vom vedea cum sunt astăzi. Pe baza faptului că vom decide pentru mâine. ”

Ter Stegen drop

” Este adevărat că a avut probleme cu tendonul de multă vreme. La un moment dat, am avut în vedere că poate fi scăzut. Mâine nu va fi disponibil și pentru Super Cup va fi dificil. ”

Operație posibilă

” Nu sunt doctor, dar nu am vorbit în acești termeni. Ideea este că în această perioadă inconvenientul va scădea “.

Arturo Vidal

” Știu că s-a discutat despre acest lucru, dar este o diferență de opinie în problemele contractuale. Nu cred că ar trebui să aibă un impact asupra problemelor sportive.Canalul sportiv este cel care contează pentru mine. Va trebui să o rezolvați cu clubul. ”

Plângere neobișnuită

” Presupun că în problemele contractuale va exista întotdeauna o anumită diferență de opinie. Acesta va fi rezolvat și va fi făcut intern. Nu va fi nici prima dată, nici ultima. Totul este normal cu Arturo, nu văd nicio problemă. ”

Condiția Supercopa?

” Nu condiționează pentru că există suficientă marjă. Există loc pentru călătorie și pentru ceea ce ne așteaptă acolo. Jocul de mâine este important pentru noi, știind că joacă foarte mult “.

Dani Olmo

” Este un jucător care a fost deja aici, este un fotbalist bun, dar este în altul echipa și nu vorbim despre ghicitori.Trebuie să fii prudent. ”

Scopurile anului 2020 și scrisoare către Regi

” Fiecare poate cere ceea ce vrea, întrebarea este să ceri ce urmează și să nu se gândească ce S-a întâmplat înainte. Trebuie să câștigi jocuri și titluri, ceea ce face ca clubul să fie mai mare. ”

Plecarea lui Aleñá și situația lui Riqui Puig

” Este adevărat că Aleñá a plecat. El a crezut că nu va fi atât de curând, dar a avut o opțiune de plecare, deoarece contractul său a spus acest lucru. Acum avem un jucător mai puțin în acea poziție și vom vedea ce se întâmplă. Nu mă gândesc la nicio altă ieșire, mă bazez pe cele pe care le am. ”

Arthur Melo

” Faptul că nu este aici este un regres pentru noi. Vom vedea dacă poate fi recuperat în intervalul de timp prevăzut.Ceea ce nu mi-ar plăcea este că a fost ca anul precedent, care a fost în cursul sezonului. Dacă trebuie să așteptăm, vom aștepta, dar vreau să joc 100% “.

Eșecul de a nu câștiga titluri

” Fiecare poate interpreta acest cuvânt așa cum consideră că este potrivit. Cei dintre noi care trebuie să joace în fiecare duminică trebuie să presupunem că puteți câștiga, remiza sau pierde. Această diferență sau alta este cu cinci centimetri. Îmi spun că trebuie să dai mereu 100% pentru a putea realiza ceva și asta este baza succesului. Ce nu poți face este să stai la jumătatea drumului. Câștigarea sau nu câștigarea depinde uneori de situații intangibile sau dificil de controlat. Încercarea predomină “.

Abelardo Factor în Espanyol

” Când există o schimbare de antrenor, căutați întotdeauna un șoc.Când există o schimbare de antrenor, există ceva. Vor încerca să înceapă oa doua etapă cu un antrenor care are experiență în astfel de situații. Nu contează anecdota pe care a jucat-o aici și am jucat pentru Espanyol. ”

Va ​​fi salvat Espanyol?

” Desigur, mi-ar plăcea să continue în prima divizie. Când o echipă este ultima și va termina primul tur, înseamnă că în a doua va trebui să marcheze multe puncte. Există cinci puncte de diferență, acel joc împotriva lui Leganés i-a rănit. Există loc pentru multe lucruri care să se întâmple în LaLiga. ”

Managementul emoțiilor

” Este vorba despre menținerea la egalitate a celor două echipe și atingerea acelui punct de intensitate. Apoi, în fotbal, cel care generează mai mult și acordă mai puțin este cel care duce pisica la apă.Trebuie să înfruntăm jocul cu garanții și pentru asta trebuie să ieșim puternici. ”

Cel mai bun club al deceniului

” Toată lumea îl vede din punctul său de vedere. Nu sunt în măsură să numesc titlurile fiecăruia și importanța pe care i-o acordă fiecare. Acest deceniu a fost extraordinar pentru club, iar ideea este întotdeauna de îmbunătățit. Barul este foarte ridicat. ”

Echipa pregătită după concediu

” Anul trecut a fost la Getafe și am câștigat după vacanță. Anterior? În Vigo și am legat. Să vedem dacă repetăm ​​ceea ce am făcut anul trecut, că am câștigat ”. jucat, acest lucru a fost demonstrat în ziua de Inter. Vedem implicare și acum este rândul lui să joace și să înfruntăm jocuri complicate. Avem încredere în el. “