LaLiga – Levante: Shaq Moore: “Învăț mult în Levante”

Totul s-a întâmplat foarte repede. Jocul a început și câteva minute mai târziu s-a auzit fluierul final la Camp Nou. De fapt, a fost 90 de minute ca orice joc de fotbal, dar pentru Shaq Moore, fundașul Levante, a fost un moment pentru a salva cu multă dragoste, în ciuda înfrângerii cu 3-0 pe care echipa sa a suferit-o pe 7 ianuarie.

A fost un nou exemplu despre ceea ce a fost un sezon de reținut pentru Shaq în Levant: premiera cu prima echipă, debutul în Prima Divizie și începerea la Camp Nou.

Este al patrulea jucător american din istoria primei divizii a fotbalului spaniol. Shaq se bucură de acest moment frumos din cariera sa, dar în același timp știe să-și țină picioarele pe pământ.

“A fost uimitor.Debutarea cu prima echipă și jocul lui Messi a fost o experiență foarte frumoasă, dar cel mai important este că continuu să cresc ca fotbalist, învățând și ajutând echipa “, asigură Shaq MARCA.

Până acum, Shaq El a jucat șase partide din Ligă și două Cupe, ultimul său meci fiind înfrângerea cu 2-0 acasă împotriva lui Espanyol în Cupa care a eliminat Levante pe 11 ianuarie.De atunci, Shaq adaugă doar minute cu Atlético Levante sub Paco López.

Acea incertitudine ar putea deranja orice jucător, dar Shaq recunoaște că trebuie să îmbunătățească anumite aspecte ale jocului său, așa că înțelege că meciurile cu filiala îi oferă posibilitatea de a perfecționa detaliile.

“Cu Atlético, pot lucra la multe lucruri, cum ar fi apărarea unuia la unul, unde mă poziționez în mai multe situații de joc. Este o oportunitate de îmbunătățire. Muñiz, Paco și cu mine, suntem cu toții în aceeași reglare ”explică Shaq.

În ultima săptămână s-au făcut speculații despre transferul lui Shaq la o echipă din Divizia a doua.Cu toate acestea, până la urmă tânărul din Georgia a decis să rămână în clubul valencian și caută să câștige mai multe minute în 2018.

“Transferul a fost o opțiune, dar toată lumea a crezut că este mai bine pentru mine să stau aici. continuă antrenamentul, muncesc din greu și profitând de minutele pe care mi le oferă antrenorul “, a spus Shaq.

Apropo, sosirea lui Coke în echipă l-a luat pe Shaq din minutele pe care le-a avut înainte, dar asta nu-l deranjează pe jucătorul yanke. De fapt, împărțirea verii cu Coke a fost o altă oportunitate de a crește mai mult ca fotbalist.

“Am o relație bună cu Coke. A jucat la cel mai înalt nivel în fotbal și învăț mult de la el. Mă ajută foarte mult”, a dezvăluit Shaq.

Pentru ascensorul nou promovat, evitarea retrogradării este prioritatea numărul unu a echipei.El este al șaptesprezecelea în tabel după egalul de 1-1 sâmbătă trecută cu Real Madrid. Cu toate acestea, Shaq este încrezător că echipa va atinge permanența.

“Avem o echipă bună. Liga este grea, deoarece toate echipele sunt foarte bune. Cu toate acestea, cred că dacă suntem astfel uniți, vom obține punctele de care avem nevoie”, a spus Shaq.

Că echipa americană nu merge la următoarea Cupă Mondială din Rusia deschide pariuri online România naționala națională combinată pentru tineretul echipei. Shaq, care a jucat o Cupa Mondială U-20 cu SUA, nu a fost încă convocat la echipa națională, dar speră să facă parte dintr-un grup nou care va căuta să recâștige mândria pierdută.

“Adevărul este că sunt concentrat să îmi fac treaba aici în Levant.Subiectul nu mă înnebunește, dar da, sunt motivat să fac parte dintr-o nouă generație de jucători care va conduce echipa către Qatar 2022. Este un nou început, un nou răgaz pentru selecție “, a terminat el.

Este clar că jocul și clasificarea Real Club Celtic nu sunt în concordanță cu prezența fanilor în acest sezon pe Stadionul Municipal din Balaidos, când cei din Juan Carlos Unzué acționează ca o echipă locală. Și este că, după douăsprezece angajamente oficiale (zece partide de Ligă și încă două de Copa del Rey), doar douăzeci de mii de spectatori au fost depășiți în confruntările cu Soccer Club Barcelona (21.338) și liga cu Real Madrid (20.782) .

Cu vigoarea cufundată în lupta pentru a obține un loc care să le permită să revină sezonul viitor în Europa League, consiliul de administrație al echipei din Vigo încearcă să inverseze această dinamică atât de negativă și că echipa poate conta de la deja cu mai mult sprijin din partea standurilor.Iar prima măsură a fost reducerea prețului biletelor pentru Celta-Espanyol duminică viitoare; adulții vor plăti între 50 de euro (tribuna) și 20 (Gol și tabla de scor), în timp ce sub 25 de ani vor plăti între 30 și 10 euro.

Durate de meci inadecvate, stadion neterminat, probleme de parcare, vreme nefavorabilă…Există nenumărate argumente care ar putea servi pentru a justifica faptul că în ceea ce am fost în sezon, Balaidos a fost departe de a fi deplin; pe de altă parte, înainte de Eibar, 8.286 de spectatori tocmai s-au adunat, împotriva lui Leganés au făcut 10.611 și când a închis din motive de securitate întreaga Grada de Rio, asistența către Celta-Atlético de Madrid a fost de 12.978 de persoane.

În restul meciurilor care s-au jucat pe stadionul din Vigués, numărul mediu pariuri Excelbet de spectatori a fluctuat între cincisprezece și nouăsprezece mii.Faptul că meciul cu Espanyol este duminică de la ora 18:30, că acoperirea de la Rio este deja terminată și că prețul orașelor a fost redus – împreună cu importanța celor trei puncte în joc – ar trebui să fie suficiente pentru a avea o atmosferă mai bună decât în ​​mod normal în ultimele luni.

În funcție de ce se întâmplă duminică, prețurile biletelor ar putea fi reduse din nou în oricare din celelalte opt jocuri pe care Celtic va trebui să joace în Vigo. Și este faptul că există adversari care vor intra sub presiune pentru coborârea (Las Palmas, Málaga, Deportivo, Levante) către alții care visează la Europa League (Eibar) sau pentru a fi în următoarea Ligă Campionilor (Sevilla, Barcelona, ​​Valencia). În timp.