Siniaková este în sferturi, Strycova și Berdych au renunțat

Posted on Posted inTenis

Jucătoarea de tenis, în vârstă de 38 de ani, Siniak, a stat pe teren doar puțin peste trei sferturi de oră. Rivala ei a intrat în competiția principală de calificare și și-a încheiat al cincilea meci în cinci zile.  Siniakova, originarul Hradec Kralove a obținut două victorii consecutive în turul WTA pentru prima dată de la lutul Roland Garros.Singurul din acest an este unul dintre semifinala turneului din mai de la Nürnberg, iar în sferturile de finală a fost și în aprilie la Praga.

Unchiul din Bronx a renunțat la Pera, a câștigat doar primul set

Barbora Strýcová a pierdut în turul doi al turneului New York Bronx în fața jucătoarei de tenis Bernarda Pera 6: 3, 2: 6, 1: 6. Turneul trei a avut un bilet de loterie gratuit în primul tur al revizuirii US Open, iar jucătorul din clasamentul 69 nu a eliberat-o.Într-o singură partidă anterioară, unchii au pierdut anul trecut la Australian Open în două seturi. Apoi a pierdut serviciul, dar asta nu a oprit-o în drum.

Singura a doua fuga a unchiului pe betonul american din Bronx. După o campanie de basm de la Wimbledon, pe care a transformat-o într-un titlu de dublu pe iarba Londrei și o semifinală la simplu, s-a înscris săptămâna trecută la Cincinnati. Dar după calificare, a renunțat la 1.

Merry, Rosol și Krejcikova au avansat în calificarea US Open

Jucătorii de tenis Jiří Veselý, Lukáš Rosol și Barbora Krejčíková au intrat cu succes în calificarea la Grand Slam US Open.Pe de altă parte, Tereza Smitkova a terminat la New York într-un duel cu Krejčíková și Anastasia Zarycká.

Veselý, care ar dori să revină la concursul principal al US Open după o pauză de un an, este primul dintre trei a câștigat premiile necesare împotriva lui Pedro Sous din Portugalia. Rosol, în vârstă de patruzeci și patru de ani, care lipsea la New York în ultimele două sezoane, a biruit rolul sloven Blaze Role în trei seturi.

, 7: 6. Zarycka a cedat germanului Anna-Lena Friedsam 5: 7, 0: 6.Zdeněk Kolář, Denisa Allertová și Tereza Martincová au reușit în rundă. , dar, în final, a pierdut în fața lui Krajinovic

Tomas Berdych a terminat în turul doi al turneului Winston-Salem, cu sârbul Filip Krajinovic a pierdut 6: 3, 5: 7, 1: 6. Adversarul în vârstă de opt ani a reușit să spargă serviciul de cinci ori și a aruncat un set 5: 4 în setul doi pentru a câștiga, dar nu a reușit să termine setul al treilea și a pierdut într-o oră și 47 de minute. Berdych s-a întors în Carolina de Nord. în instanțele de judecată, după problemele de sănătate prelungite și în runda de deschidere a eliminat italianul Andreas Seppi.La circuitul ATP, și-a sărbătorit prima victorie în aproape șase luni, ultima dată când s-a bucurat la sfârșitul lunii februarie la Dubai. Dar atunci a eșuat. De la întoarcerea la Indian Wells în martie pentru probleme la spate din cauza problemelor de spate, el nu a pierdut o sută în fața ierbii Wimbledon împotriva americanului Taylor Fritz. A început promițător la Winston-Salem și în turul doi. În meciul cu Hubert Hurkacz a obținut setul de deschidere, dar apoi al treilea semănat Polák l-a măturat 6: 0, 6: 3.