Valverde: „Nu cred că plângerea lui Vidal afectează problemele sportive”

Net

“Are o atitudine grozavă. Atât la antrenament, cât și atunci când a jucat. Împotriva lui Inter a fost la un nivel foarte ridicat și nu avem niciun dubiu în privința lui. Acum este rândul lui să joace și să înfrunte jocuri complicate și avem încredere în el. ”

Echipa se luptă după oprirea

” Anul trecut a fost la Getafe și Am câștigat. Celălalt, a egalat cu Celta în Cupă și apoi ne-am întors. Cred că nu este rău. Să vedem dacă repetăm ​​ce s-a întâmplat anul trecut. ”

Barça, cel mai bun al deceniului

“Toată lumea o vede din punctul lor de vedere și crezi mereu că clubul tău este cel mai bun. Nu pot număra titlurile pe care fiecare le-a obținut în acești zece ani sau importanța pe care fiecare le dă fiecărui titlu.A fost un deceniu extraordinar pentru club și dorim mereu să îmbunătățim, ceea ce se întâmplă este că bara este foarte mare “.

Tensiunea derby

” Despre ce este vorba este că, emoțional, cele două echipe sunt la egalitate. Așa că mai târziu, în fotbal, cel care generează mai mult și acordă mai puțin, îl ia. Intenția noastră este să ieșim puternic. ”

Credeți că Espanyol va fi salvat? Ați dori?

” Desigur, aș dori să continuați în primul , fara indoiala. Dacă va reuși, nu știu. Când o echipă este ultima la sfârșitul primei reprize, înseamnă că va trebui să adauge multe în a doua. Dar nu văd că este atât de mult.Cred că ultimul joc al anului le-a rănit, dar mai este loc. ”

Ter Stegen

” Ideea noastră este că în această perioadă, supărările se referă la „

Abelardo

” Când există o schimbare de antrenor, căutați un șoc, o schimbare de tendință. Când se întâmplă, se datorează faptului că rezultatele nu au fost cele mai bune. Ei vor încerca să înceapă oa doua rundă cu o idee diferită. Să vedem cum o asimilează. Este clar că au experiență în aceste situații. El l-a scos deja pe Alavés dintr-o situație mai dificilă. Că am jucat acolo și el aici este o anecdotă “.

Ar fi un an liber un eșec?

” Toți interpretează acest cuvânt ca fiind vrea. Desigur, puteți câștiga, remiza și pierde. Asta depinde uneori de cinci centimetri. Mi-l spun ca ar trebui să încerci mereu 100% și să duci totul la extrem pentru a realiza un lucru. Aceasta este baza succesului. Nu poți rămâne la jumătatea drumului și trebuie să rămâi cu sentimentul că ai încercat totul. A încerca și a-l juca în fiecare zi este un succes. Predominează pierderea unui meci pentru orice ”

Arthur

” Că Arthur nu este, există o întârziere pentru noi, nu o voi refuza. Vedeți dacă poate fi recuperat în timpul scontat. Nu mi-ar plăcea să fie ca și anul precedent, care a fost în tot sezonul. Dacă va trebui să așteptăm un pic mai mult, o vom face, dar avem nevoie de ea 100% “.

Arturo Vidal și cererea lui

” Presupun că în probleme contractuale, nu numai în acest caz, va exista o diferență de criterii.Presupun că se va rezolva și va fi făcută intern. Nu mi se pare că este prima dată când se întâmplă și nici nu va fi ultima. Cunoscându-l pe Arturo, nu cred că îl afectează în munca sa de zi cu zi. El se antrenează normal și este aceeași persoană ca întotdeauna “.

Aleñá March și consecințe

” Aleñá a ieșit și s-a gândit că, dacă s-ar întâmpla, nu va fi cât de curând. Avea această posibilitate în contractul său. În august l-am determinat să rămână, dar acum a exercitat această clauză. Acum avem unul mai puțin în acea poziție. În principiu, nu mă gândesc la nicio altă ieșire. Îi avem pe cei pe care îi avem și pe cei ai lui B. Riqui Puig și ceilalți “.

Scrisoare către regi

” Întrebarea este să vă adresați ce veniți și nu vă gândiți la ce ați cerut în alți ani. Îndeplinește-ne obiectivele, câștigă jocuri pentru a ne menține oamenii fericiți și câștigă titluri, ceea ce face ca un club să fie mai mare ”

Dani Olmo

“Este un jucător care a fost aici, este bun, dar este într-o altă echipă. Nu vorbesc despre conjecturi. ”

Condiționat de orarile arabe

” Nu ne condiționează pentru că avem timp până joi. Există loc pentru călătorie și ce ne așteaptă acolo. În plus, jocul de mâine este foarte important și știm cum să-l jucăm. Vom merge 100%, știind că ei joacă mult și știind tipul de joc pe care îl vor avea “.

Consecințele plângerii lui Vidal

” Știu S-a vorbit despre asta, dar nu cred că trebuie să aibă un impact asupra problemei sportive.Aceasta este senzația pe care o am. ”

Ter Stegen

” El a avut o problemă cu tendonul său de mult timp și avem în vedere faptul că a fost redus într-un spațiu scurt. a timpului. Mâine nu va fi și credem că și pentru Super Cup va fi dificil. Credem că va fi pentru meciul după Supercopa ”

Cei trei sud-americani

” Ca și restul, și-au luat de lucru în vacanță. S-au antrenat ieri și vom vedea dacă sunt pentru mâine, ținând cont de condițiile pe care le avem pentru această săptămână “.

Ce derby vă imaginați?

“Ne uităm puțin la ce a făcut Espanyol în jocurile recente, dar și la cariera lui Abelardo cu Alavés, cum a ridicat jocurile la noi. Cred că se va schimba ceva.Se află într-o situație dificilă. Este un derby, iar distanțele de calificare nu există în aceste meciuri, care se joacă mult cu inima. Se află într-o situație dificilă și începe o nouă ligă pentru ei. Acest lucru are stimulentul de a fi un meci de maximă rivalitate. Luăm conducerea în primul tur ”

Ernesto Valverde pleacă spre sala de presă.

Ernesto Valverde, antrenorul FC Barcelona, ​​participă la mass-media începând cu ora 17:00. Previzualizarea meciului de mâine (21:00 la Camp Nou) cu Espanyol pe stadionul RCDE. Îl spunem aici în direct cu un semnal TV și narațiunea minutului cu minut a ceea ce spune antrenorul de la Barcelona.