Unibet

Pe langa un bonus generos de bun venit, Unibet ofera multe alte motive pentru care ar trebui sa iei in considerare deschiderea unui cont de pariuri.

Exista ceva numit Jackpotul de fotbal european de 10.000 lire sterline, care este disponibil pe scara larga cand vine vorba de Liga Campionilor si Europa League. Recompensa Unibet pariaza pe aceste doua competitii facute intr-o anumita perioada de timp, ceea ce inseamna ca veti intra in tragerea la sorti a premiului European Football Jackpot, cu 10.000 de lire sterline garantate in bani.

Exista, de asemenea, jocul Predictor Unibet de 50 de lire sterline, in care aceasta casa de pariuri populara pune la dispozitie 50.000 de lire sterline pentru clientii care participa la o competitie de predictie care se concentreaza pe turnee de fotbal cheie, cum ar fi Cupa Mondiala, Campionatul European sau Liga Campionilor.

Unibet va selecta o mana de meciuri care au loc, iar clientii trebuie sa prezice scorul corect in aceste jocuri. Daca reusiti sa le obtineti bine, atunci aterizati o parte din premiul de 50.000 de lire sterline pe masa, in timp ce clientul de sus al clasamentului va pleca cu un premiu de 10.000 de lire sterline.

Pe langa un bonus de bun venit generos asa cum are Unibet, ar trebuii sa mai priviti si la alte detalii interesnate care va pot fi in avantaj, precum sunt cele mentionate mai sus si sa va deschida ochii sa cautati si la alte case de pariuri Unibet asemenea aspecte.