Lewis Hamilton câștigă GP-ul Ungariei din F1 după ce l-a urmărit pe Unibet

După dezamăgirea și dezordinea lui Hockenheim, Lewis Hamilton și Mercedes s-au bucurat de o remarcă remarcabilă răscumpărare la Marele Premiu al Ungariei. De data aceasta – în amfiteatrul natural al Hungaroringului – soarele, șoferul și echipa au ars toate puternic, cu scenariul acesta din urmă pentru a privi în timp ce Hamilton a bătut Max Verstappen de la Red Bull pe primul loc.

Cursa a fost apăsătoare, tensionat și aproape imposibil de apelat până în ultimele tururi și chiar Hamilton s-a îndoit dacă ar putea să-l scoată, dar când campionul mondial și Mercedes sunt atât de bune, acestea sunt ireprosabile. F1: Lewis Hamilton câștigă Marele Premiu al Ungariei – live! Citește mai mult

Aceasta a fost încă o masterclass din partea șoferului britanic și a echipei sale.Mercedes a luat un joc de noroc, dar făcând așa numita cursă la perfecțiune, întorcând una dintre cele mai bune victorii din acest sezon – fără mici laude, având în vedere că au câștigat 10 din cele 12 mari premii. Cursa atârnase în echilibru, dar, deși Verstappen a condus Unibet bonus aproape pe tot parcursul, Hamilton, pe cauciucuri mai proaspete, a trecut de olandezul în vârstă de 21 de ani, cu trei ture pentru a lua steagul. Decizia Mercedes de a-și arunca șoferul de a doua oară i-a oferit lui Hamilton un avantaj decisiv pe care l-a exploatat în mod genial. joc pentru a se asigura că poate câștiga locuri și s-au dovedit mai mult decât până la sarcină.Echipa și șoferii au trecut printr-o problemă extinsă după ce au evoluat slab la Premiul Germaniei de la Hockenheim cu o săptămână mai devreme și au revenit în mod corespunzător cu un afișaj de execuție de precizie, cu Hamilton la capătul ascuțit, livrându-se cu un drive clinic.

„Nu prea fac greșeli, ultima [în Germania] a fost pentru mine un off-weekend masiv”, a spus el. „În aceste două săptămâni, echipa a fost foarte bună și de susținere pentru a-mi permite recuperarea și oferirea celui mai bun grup de suport posibil.”

Hamilton a recunoscut, de asemenea, ce efort a făcut echipa. „Băieții sunt foarte calmi când vorbesc despre strategie ca cea de azi. „Nu, nu, am crezut cu adevărat că poți face asta”, mi-au spus. Dar sunt sigur că erau nervoși, ca naiba, că nu va merge.Dar colectiv am făcut-o să se întâmple. ”

Cea de-a 81-a victorie în carieră a lui Hamilton este, de asemenea, a șaptea sa la GP-ul maghiar și are opt victorii din 12 curse, cel mai bun început pentru un sezon. Poziția sa pare aproape inaccesibilă, conducându-l pe coechipierul său Valtteri Bottas cu 62 de puncte.Verstappen este cu încă șapte puncte înapoi în al treilea rând, iar Sebastian Vettel al Ferrari, care s-a aflat pe locul trei, îl găsește pe olandez cu 25 de puncte. mult efort, încât chiar și Verstappen a apărut Unibet Romania zâmbind după logodna sa adecvată teatrală cu Hamilton. “Cred că Lewis a luat foc”, a spus el. Un scenariu tachinator, tensionat.

Aceasta a fost curată, curse de curse, dar nu suficient pentru ca Hamilton să câștige, astfel încât Mercedes a dat zarurile în treimea finală. L-au tras în mod neașteptat pentru o a doua oprire pentru a lua anvelopa medie în turul 48. A fost o mișcare îndrăzneață.Red Bull nu a putut să răspundă la groapa de Verstappen fără să piardă avantajul, așa că a trebuit să rămână afară, în timp ce Hamilton a plecat pentru a compensa cele 20 de secunde de care a avut nevoie pentru a-l prinde.

Hamilton a avut cauciucul mai proaspăt, dar versiunea Verstappen. , poate că ar fi încă câștigat. Cu toate acestea, odată în aer curat, el a pompat cele mai rapide ture și, odată cu anvelopele Verstappen dispărute, a fost prins până în runda 66 din 70. Verstappen a dat totul, dar a fost neputincios, în timp ce Hamilton, neobosit, nu trebuia negat.El a trecut de runda din spate, într-o tură mai târziu, pentru a prelua conducerea și câștigul.

„Am fost foarte mândru de modul în care mi-am delegat munca pe tot parcursul și colectiv cu echipa în care am făcut o muncă excepțională, A spus Hamilton. „În această dimineață, au spus că nu se va întâmpla două escale și când au apelat la asta m-am întrebat dacă va funcționa.

„ Un joc de noroc este întotdeauna un lucru bun. S-a simțit ca un mare joc de noroc. În mod colectiv, a fost un apel îndrăzneț și riscant de strategie, apoi a făcut treaba la sfârșitul zilei.A trebuit să fac acele ture pentru a înlătura golul pe care l-a avut asupra mea. ”Carlos Sainz:„ Este incredibil de enervant să merg la fiecare cursă pentru a termina al șaptelea ”Citește mai mult

Extazul și ușurarea păreau să trăiască pentru a domina Hamilton urcă din mașină; amândoi s-au îndreptat spre exultare când a ajuns pe podium cu un zâmbet ureche-la-ureche. La numai șapte zile de la scăderea sezonului lor, Hamilton și echipa sa cresc din nou.

Charles Leclerc a fost al patrulea loc pentru Ferrari. Carlos Sainz a ocupat o excelentă a cincea, al doilea său la rând pentru McLaren, în fața celui de-al doilea Red Bull al lui Pierre Gasly. Kimi Räikkönen de la Alfa Romeo a fost a șaptea.Bottas s-a clasat pe locul opt cu Lando Norris al nouălea pentru McLaren în fața Toro Rosso a lui Alexander Albon.